• Over VIRTUTEM

Over VIRTUTEM

VIRTUTEM heeft de drive om concreet en effectief bij te dragen aan beter onderwijs in Nederland. Onze aanpak kenmerkt zich door concrete oplossingen, een ondernemende werkstijl en relatiegerichte samenwerking, door middel van een modern businessmodel.

consultancy

Wij werken onder andere voor:

about-image-01
dot-shape

Netwerk van gedreven adviseurs en interim managers

VIRTUTEM is een netwerk van gedreven adviseurs en interim managers, gevestigd centraal in Nederland. Door te helpen bij bedrijfsvoeringsvraagstukken binnen Finance & Control, draagt VIRTUTEM bij aan een meer concreet en effectiever onderwijs in Nederland. Als bedrijf sinds 2015 actief in alle onderwijssectoren en als netwerk een groep van zeer ervaren professionals in de publieke sector.

Wij leveren toegevoegde waarde op overzichtelijke schaal, door betaalbaar en pragmatisch in te spelen op uw specifieke behoeften.

VIRTUTEM heeft als missie om concreet en effectief bij te dragen aan beter onderwijs in Nederland. VIRTUTEM werkt vanuit modern business model. Onze aanpak kenmerkt zich door concrete oplossingen, een ondernemende werkstijl en relatiegerichte samenwerking. VIRTUTEM's visie is het ondersteunen van onderwijsinstellingen op het gebied van Finance & Control.

Voor beter onderwijs komen wij ons bed uit

Virtutem hanteert als uitgangspunt dat wij bij alle opdrachten daadwerkelijk een toegevoegde waarde willen leveren. Dit doen wij door betrouwbaar te zijn, resultaatgericht te werken en concrete oplossingen aan te reiken waarmee de bedrijfsvoering verbeterd wordt. Voor beter onderwijs komen wij ons bed uit met de drive om het beste te doen in het belang van onze jongeren. We staan dan wel niet voor de klas, maar we dragen wel bij aan de best mogelijke randvoorwaarden. Van hoog tot laag in de organisatie. Moedig, met een gezonde dosis energie, denk- en daadkracht.

about-image-01
dot-shape