Functies

Vakmanschap en flexibiliteit met Interim Managers

Wij helpen u direct bij het oplossing van uw vraagstukken binnen het onderwijs. Daarbij sluit VIRTUTEM meteen aan bij teams die u samenstelt uit uw eigen mensen. Het biedt meer toewijding dan een externe dienstverlener/adviseur en is niet zo bindend als een vast contract. Interimmers zijn geschikt voor instellingen die op zoek zijn naar vakmanschap en flexibiliteit om een specifieke periode te overbruggen. Mocht u nog vragen hebben over interim management neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Voordelen interim managers VIRTUTEM:


  • Onafhankelijke experts met leidinggevende ervaring binnen hun vakgebied
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring- gedegen kennis van het onderwijs
  • Een performer op hoog niveau met een trackrecord van meetbare prestaties
  • Sociaal en communicatief
  • ‘Per direct’ beschikbaar en inzet kan worden opgeschaald of afgebouwd naar gelang de omstandigheden
  • Kwaliteitsborging wordt in alle opdrachten ingeregeld
  • Wij hebben hart voor onderwijs!

Tijdelijk een interimmer met onderwijservaring nodig? Neem contact op voor een passende oplossing. Wij zorgen vervolgens voor een geschikte professional die méér doet dan op de winkel passen. Iemand die tijdelijk ondersteuning biedt of flexibel inzetbaar is en een blijvende verbetering achterlaat. Wij leveren verandervermogen!


Zelfstandig Finance professional

Heeft u extra handjes nodig binnen de financiële functie? VIRTUTEM helpt u graag aan een passende kandidaat. Of het nu gaat om het coördineren van de jaarrekening, het opstellen van de begroting of het verzorgen van een managementrapportage, wij helpen u van harte. Kortstondig – doelgericht en met verstand van zaken. Naast het bezetten van financiële functies kunt u ons benaderen voor het tijdelijk uitvoeren van specifieke hands on projecten.


Businesscontroller

Heeft u versterking nodig binnen het team van Finance & Control? Zoekt u een stevige Controller voor een academie, school of ondersteunende dienst? VIRTUTEM kent de talentvolle business controllers met onderwijservaring in Nederland. Wij brengen ze graag met u in contact en dragen zorg voor de kwaliteit vanuit het label van VIRTUTEM.


Concerncontroller

Bent u tijdelijk op zoek naar een Concerncontroller? Neem contact met ons op. VIRTUTEM kent het takenpakket van de Concerncontroller als geen ander en wij hebben deze rol voor diverse instellingen mogen vervullen. Wij vervullen de rol overeenkomstig met de wensen van het College van Bestuur en dragen zorg voor de checks & balances binnen de organisatie. En daar waar er sprake is van een uitvoerende taak – stropen wij ook de mouwen op om hetgeen gevraagd wordt op te leveren.


Interim Directeur Bedrijfsvoering

Interim directeuren hebben een beslissende functie en zijn verantwoordelijk voor alle afdelingen binnen uw bedrijf. VIRTUTEM vervult deze rol in de breedte van de bedrijfsvoering – maar is ook inzetbaar gericht op een aantal specifieke diensten. Wij zijn bekend met de uiteenlopende vraagstukken binnen het onderwijs. Of het nu gaat om gebouwen dan wel mensen om services dan wel borging of generieke dan wel onderwijs specifieke vraagstukken. Neem contact op – en wij helpen u verder!


Coach

Organisatieontwikkeling en het mogelijk maken van groei en mobiliteit is een belangrijke driver voor onze organisatie. Wij maken werk van vitaliteit en bieden de helpende hand aan medewerkers of teams om stappen te zetten in hun ontwikkeling. VIRTUTEM werkt samen met NOLOC-gecertificeerde coaches. Graag gaan wij met u in gesprek om vanuit partnerschap te werken aan professionalisering, vitaliteit en mobiliteit. U kunt ons bellen voor zowel individuele coaching, loopbaancoaching (arbeidsmobiliteit) of teamcoaching. Wilt u meer weten over teamontwikkeling? Klik dan .


Interim HR manager

Een specifiek HR-project? Of vervanging nodig op het gebied van HR? Wij werken samen met een aantal zeer deskundige interim HR Managers met aanzienlijke ervaring en kennis op het gebied van generalistische HR of specifieke vaardigheidsgebieden. Alle interim managers in ons netwerken hebben brede branche-ervaring en zijn in staat om elk project een nieuw perspectief te geven. Door een ondernemende en relatiegerichte samenwerking kunnen onze interim HR Managers u ondersteunen met lopende werkzaamheden, tijdelijke vervanging verzorgen of een specifiek project leiden. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag persoonlijk verder.

Algemeen

Kunt u tijdelijk extra capaciteit gebruiken voor een specifiek project? Voor alle onderwijsvraagstukken kunt u contact opnemen met VIRTUTEM. Wij denken van harte met u mee om tot de unieke oplossing te komen.

Parttime aanwezig maar fulltime betrokken!Neem contact op!